Infrarood | Collageen | Vitamine D

Kom bij ons zonnen en geniet van een zichtbaar verantwoord resultaat! Wij bieden u bij onze zonnestudio een complete beleving van kwaliteit, hygiëne en goed opgeleid personeel. Uiteraard voldoen wij aan de vastgestelde EU 0.3 w/m2 norm.

Studio Sun


Een heerlijk kleurtje! Ook wanneer het buiten geen mooi weer is of u geen tijd hebt om de zon te zitten.
Studio Sun laat u graag kennis maken met onze nieuwste modellen van Ergoline. Dat betekend een mooie teint,
maar wel op een verantwoorde manier. Onze modellen kleuren u verantwoord bruin. Maar, er
is meer dan alleen een kleurtje. De juiste zonnebank, kan uw gezondheid bevorderen.

Infrarood zonnebank

Een infrarood zonnebank genereerd extra warmte. Hierdoor worden de huid, spieren en gewrichten gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgebroken.

Vitamine D

Vitamine D is onmisbaar voor bijvoorbeeld celdeling en het immuunsysteem. Onze speciale lijn zonnebanken zorgt voor extra vitamine D aanmaak en dus meer vitaliteit!

Collageen

Onze collageenlampen stimuleren de aanmaak van collageen en elastine.
Dit zorgt voor een jongere
huid en verminderd
rimpelvorming!

Waarom kiezen voor
Studio Sun?

Onze modellen met infraroodlampen en collageenlampen zorgen voor extra stimulatie van uw immuunsysteem. Door het ontspannen van uw huid en bloedvaten, verbetert de kwaliteit van uw huid.

De extra warmte zorgt bovendien voor een soepele werking van uw gewrichten. De extra collageen aanmaak ten slotte zorgt voor een vermindering van de rimpels. Dit effect is nog sterker doordat onze Ergoline 1600 modellen ook extra vitamine D aanmaken.

De zonnebank is dus veel meer dan alleen een kuurtje voor een mooie kleur. Door het juiste gebruik kunt u uw lichaam stimuleren en uw gezondheid verbeteren. Met onze speciale actie, kunt u dit ook nog eens tijdelijk extra voordelig doen!

Wat men van ons vind

Indra Rompas

“Top plek voor een heerlijke beetje zon in de winter hele mooie tent en zeer maar dan ook zeer hygiënisch en vrolijk en vriendelijk personeel!!! “

Philip Sonneveldt

“Zeer schoon! Aardig personeel en goed banken. Tip!”

 

Tayfun Turgut

“Prachtige zonnestudio met hele goeie banken!! Zeker een aanrader!!”

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs!